Кремувалка для меду (10л) з таймером електроживлення
Пристрій для кремування меду, за допомогою якого Ви можете самостійно виготовляти якісний крем-мед.
Кремовалка для меду (10л) з таймером електроживлення
Призначення кремовалки - переробка меду з метою змінити його фізичну структуру або для виготовлення крем-меду.
Пристрій складається з 2-х основних частин: ємність для меду (відро) з краном для зливу продукту і мотор з приводом, який обертає міксер зі спеціальними лопастями. Також в комплекті йде механічний таймер електроживлення, за допомогою якого можна повністю контролювати графік роботи даного обладнання.
Перед тим, як залити мед в ємність, його необхідно в обов'язковому порядку нагріти до температури 25-28 ° С. Мед повинен бути без твердих шматків в так званому кашоподібну стані.
Підготовка до роботи і робота з пристроєм:
1. Наповніть відро медом. Мед повинен бути або свіжим, або розтопленим на 100% без найменших крупинок цукру! Закрийте відро кришкою.
2. Увімкніть кабель живлення мотора в релє часу.
3. На реле часу одну поділку відповідає 15 хвилинам. Шляхом видавлювання або витягування стрижнів проводиться настройка часу. Налаштовується таким чином. Три стрижня підняті, один опущений і так по всьому периметру, тобто 15 хвилин працює 45 відпочиває. (Дивитися фото №1). Переведіть реле часу в робочий положення шляхом перемикання міні перемикача. Переведіть перемикач вліво на режим постійної роботи (символ «I»), включіть реле в розетку, на шнурі ввімкніть перемикач в робоче положення, після того як мотор запрацює, переведіть перемикач в режим за таймером «символ годин» (див. Фото №2).
Збивати мед потрібно до отримання рідкої консістенціі,що тягнеться як, наприклад, сгущене молоко.
Для прискорення процесу фахівці рекомендують додавати 2-3 ложки крем-меду або сів мед. Зазвичай весь процес займає від 4 до 8 днів.
Не допускайте сильного згущення меду, так як це може позначитися на роботі механізму перемішування.
Потрібно щодня (під час зупинки двигуна) розкривати кришку і перевіряти Ваш продукт на готовність.
Після закінчення процесу відразу розлийте готовий продукт в підготовлену тару і поставте в прохолодне місце (3-14 градусів) на термін від 3-х до 4-х днів для дозрівання.