Декристалізатор на бідон 40л
Декрісталлізатор на 40 літровий бідон для розпуску меду. Увага! Стабільна робота декрісталлізатора можлива тільки при температурі навколишнього середовища від 20 до 25 градусів. Розміри: висота - 300мм, довжина - 1120мм, діаметр - 357мм.
Декрісталлізатор на бідон 40Л
Дуже часто мед ледве вдається витягти з тари так як він осідає при кристалізації.
Очевидно, що покупець не зверне уваги на такий мед, увагу покупця привертає мед який має рівномірну пастоподібну консистенцію.
Врятувати ситуацію допоможе інфрачервоний декрісталлізатор. Такий прилад є ефективним, безпечним, економічним і повністю автономним, що не вимагає додаткових зусиль. Робота декрісталлізатор заснована на випромінюванні ним "м'якого тепла" яке розігріває мед по всій поверхні, проникаючи в глиб продукту.
Розігрітий таким способом мед не втрачає своїх корисних якостей, вітаміни, ензими, мікроелементи, зберігають всі свої лікувальні та поживні властивості.
Декрісталлізатор автоматично підтримує постійну температуру не вище 40 °С. Це дозволяє отримати мед пастоподібної, м'якої консистенції, що заощадить ваш час і сили при упаковці меду в будь-яку тару.
За допомогою цього декрісталлізатора Ви без складнощів зможете працювати з сортами меду такими як - соняшниковий, ріпаковий, гречаний і інші сорти меду які містять великий відсоток глюкози і мають високу кристалізацію. Декрісталлізатор можна використовувати для будь-яких типів ємностей, алюмінієвих, пластикових, скляних, сталевих, дерев'яних.
Технічні характеристики декрісталлізатора:
Потужність: 70 - 80 Ватт / м²
Джерело підключення: 220 В
Температура меду в банку не більш +40 С.
Приблизний час повного циклу розпуску меду 24-48 годин.
На швидкість розігріву впливають - температура в приміщенні, початкова температура меду, обьем меду, матеріал тари.
Сервісна гарантія - 1 рік.
Увага! Стабільна робота декрісталлізатора можлива тільки при температурі навколишнього середовища від 20 до 25 градусів.