Інвертаза (сахараза) ENZIM 0,2л (на 400кг цукру)
Фермент для приготування інвертного сиропу (глюкозо-фруктозний сироп) в пластиковій пляшці об'ємом 200 мл. Пропорції: 1-2мл на 1кг цукру
Інвертаза (сахараза) ENZIM 0,2л (1-2мл на 1кг цукру)
За допомогою даного ферменту отримують глюкозний корм для бджіл, створений штучно, але ідентичний натуральному меду по корисності і поживності.
Раніше в бджільництві застосовувалися такі методи приготування інвертного сиропу як нагрівання цукрового сиропу з лимонною кислотою або ж інверсія цукрового сиропу медом. Але такі "кустарні" методи мають ряд недоліків: по-перше, це утворення таких шкідливих для бджіл речовин як оксиметилфурфурол; а по-друге, це висока ймовірність перенесення захворювань в здорові сім'ї.
Більш сучасним і ефективним методом приготування інвертного сиропу в сучасному бджільництві є використання ферменту Інвертаза (сахараза) ENZIM. Фермент розщеплює сахарозу на складові: моносахари глюкозу і фруктозу. У такій формі поживні речовини краще засвоюються бджолами.
Плюси використання ферменту Інвертаза:
- Розщеплює в 50% цукровому сиропі від 70% до 90% сахарози.
- Інвертований сироп НЕ кристалізується в сотах.
- Полегшує травні процеси у бджіл.
Характеристики:
- Ферментна активність препарату - 6000 од/г
- Дозування: 1 г препарату на 2 кг цукру
- Упаковка: флакон 200мл
Виробник: Україна