Перга (бджолиний хліб), 40 г
Регулярне вживання перги покращує сон і емоційний стан, підвищує життєвий тонус і працездатність. Одна упаковка розрахована на один місячний курс вживання. Екологічно чистий продукт.
Перга (бджолиний хліб), 40 г
Перга видобувається бджолами з квіткового пилку з додаванням меду і ферментів бджоли. До складу перги входять білки, 16 амінокислот, вуглеводи, ензими, вітаміни, мінеральні речовини.
Рекомендована до раціону харчування для профілактики або пом'якшення перебігу захворювань нервової, ендокринної, імунної, серцево-судинної, сечостатевої систем та шлунково-кишкового тракту. Має антиоксидантну, жовчогінну, сечогінну, гепатопротекторну дію. Сприяє посиленню імунітету, підвищує тонус і фізичну витривалість організму.
Сфери застосування:
- при зниженому імунітеті, авітамінозі та стомлюваності;
- для профілактики і лікування захворювань печінки;
- при захворюваннях статевої сфери: чоловічому і жіночому безплідді, простатиті і аденомі простати, порушенні гормонального балансу, статевої дисфункції;
- при лікуванні захворювань травної системи;
- лікування захворювань серцево-судинної і кровоносної системи;
- знижує рівень цукру в крові;
- виводить шлаки, покращує обмін речовин;
Упаковка: гранули, 40 г в упаковці (місячний курс).
Склад: перга - 100%.
Виробник: Україна.