Пасічний електроніж Гуслія 12В з чорної (медичної) сталi
Високоефективний електроніж для зрізання печатки з бджолиних медових рамок з живленням 12В. Електроніж Гусля з легкістю зрізає забрус з щільників.
Пасічний електроніж Гуслія 12В з чорної (медичної) сталi
Для зрізання печатки раніше гріли воду і в гарячій воді нагрівали ножі. Воду потрібно було постійно підтримувати в гарячому стані і періодично гріти ножі. Завдяки сучасним технологіям бджолярі значно швидше справляються з зрізанням забруса.
Одним з найбільш вдалих винаходом в цій області став пасічний електроніж, який можна живити від звичайного автомобільного акумулятора напругою 12 вольт. Особливо зручно використовувати для кочових пасічників. На стаціонарі можна використовувати будь-який перетворювач напруги з 220 в 12 вольт. Завдяки використанню ножа Гуслія бджоляр може в кілька разів прискорити і полегшити процес підготовки медових рамок для відкачування меду.
Невелика потужність пасічного електроножа в 25ватт дозволяє розігрівати його до 90°С і при цьому економно використовувати джерела живлення. Штатного автомобільного акумулятора потужністю 60А вистачить для більш ніж 28 годин безперервної роботи електричного ножа.
Технічні дані виробу:
- Розміри леза ножа: 2мм х 40мм х 230 мм.
- Живлення ножа ( напруга) : 12 вольт.
- Температура нагрітого ножа в робочому стані: 70-90°С.
- Потужність електроножа: 25 ватт.
- Температура влюченого ножа без використання (у сухому вигляді): 100°С.
- Час підготовки ножа до роботи (нагрівання до 90°С): менше 1 хвилина (40-50 сек).
- Час роботи ножа при робочому завантаженні: не обмежена (ніж не вимагає охолодження).
- Вироблений з чорної (медичної) сталi
Можливі джерела електричного живлення для ножа:
- штатний акумулятор від автомобіля 12 Вольт;
- зарядний автомобільний пристрій 12 Воль ;
- Перетворювач напруги 220/12В.
Інструкція з використання електроножа
Електроніж потрібно підключити до джерела живлення і через одну хвилину він готовий до роботи. У робочому розігрітому стані температура леза ножа близько 90°С, але при постійному зрізанні забруса з медових рамок температура може знижуватись до 70°С. При інтенсивній роботі потрібно періодично очищати лезо ножа. При роботі ніж в забрусі плавить віск і охолоджується, тому при підготовці наступних рамок, ніж потрібно покласти на дерев'яну або залізну підставку. Після використання ніж потрібно очистити і висушити. Зберігати в сухому місці без чохла.
Ніж поставляється в двох варіантах виконання:
- з високоякісної вуглецевої сталі (чорної)
- з нержавіючої сталі для харчових продуктів
Увага: для вибору потрібного типу електроножа виберіть потрібний варіант вгорі сторінки при замовленні.
Виробник: Пасічний виробничо-інноваційний кооператив «ПАВІК», Україна
Характеристики
- google_product_category
- 784
- is_bundle
- no